de 25 de ani pe piata

CLĂDIRE DE BIROURI SENTOSA

By:   conexinstal

O clădire cu design aparte unde am execatat printre cele mai pretențioase instalații. Am acoperit întreaga gamă HVAC, precum și instalații sanitare, asigurând functionalitate maximă și design unic.

POLARIS MEDICAL | SPITAL DE RECUPERARE MEDICALĂ CLUJ

By:   conexinstal

Conexinstal a realizat proiectarea și execuția camerei tehnice aferente spitatului de recuperare Polaris Medical, un proiect dus la bun sfârșit cu brio asigurând costuri energetice minime. Prepararea agentului termic este realizată cu ajutorul a două cazane cu o capacitate de 400 kW fiecare iar prepararea agentului de răcire este realizată cu ajutorul a două chillere […]

Clinica REGINA MARIA

By:   conexinstal

Proiectul Clinicii REGINA MARIA include instalații de climatizare, încălzire, automatizare și sanitare.

Fabrica de bere – URSUS CLUJ

By:   conexinstal

Fabrica de Bere este o lucrare prin care am reușit să asigurăm ventilația localului în condiții de aglomerări de persoane.

Cladire de birouri | Casa albă

By:   conexinstal

Vila Casa Albă este proiectul prin care un fost hotel lăsat în paragină a fost transformat într-un spațiu de birouri păstrându-se intactă arhitectura clădirii.
Am proiectat și executat instalații de ventilare, climatizare, încălzire, sanitare și BMS la cele mai înalte standarde.

Banca transilvania (birou central) | Design

By:   conexinstal

Prima lucrare de anvergură finalizată cu multă muncă și răbdare. Am realizat climatizarea, încălzirea și ventilația clădirii de birouri prin ventiloconvectoare necarcasate montate în tavanul fals.

Brâncuși business center

By:   conexinstal

HVAC instalations

Showroom Conexinstal

By:   conexinstal

Din respect pentru clienții noștri cărora vrem să le oferim cele mai bune echipamente din domeniul HVAC, am dat viață unui Showroom unic în Cluj. Prezentăm echipamente folosite în Instalații de Ventilare și Climatizare, Daikin, precum și întreaga gamă de radiatoare Irsap. Vă așteptăm cu drag să-i treceți pragul!

2013 – DOUBLETREE BY HILTON | INSTALAȚIE DE COGENERARE

By:   conexinstal

Hotelul Duble Tree by Hilton fost CITY Plaza devine primul hotel din România care a demarat un proces de îmbunătățire a performanței energetice, sub conceptul ESCO. Centrala de cogenerare de la Hotelul Duble Tree by Hilton fost CITY Plaza a fost dimensionată pentru a acoperi banda de consum termic al hotelului atât pe timp de […]

2012 – SEDIU DE BIROURI BT | INSTALAȚII HVAC

By:   conexinstal

O clădire de birouri impunătoare situată în parcul industrial Tetarom I aduce zonei un aer occidental. Acest proiect este unul de referință pentru noi, cuprinzând Instalții de Ventilare și Climatizare, Instalații de Încălzire, Automatizări si Instalații Sanitare, la cele mai înalte standarde, drept dovadă Banca Transilvania a obținut certificatul internațional acordat clădirilor “verzi”, Green Building […]