Despre noi

Despre noi

Află mai multe despre compania noastră, despre evoluția ei pe piață și despre valorile care ne definesc!

Experiență de peste 20 de ani. Găsim mereu cele mai bune soluții.

S.C. CONEXINSTAL S.R.L. a fost înființată în anul 1994, ca o companie de prestări servicii de instalații sanitare, încălzire și aer condiționat. Încă de atunci ne-am axat pe dezvoltarea continuă și pe creșterea durabilă, atât din punct de vedere al cifrei de afaceri și al rezultatelor financiare obținute, cât și al creșterii numărului de angajați și al gradului de satisfacție a clienților. Am lărgit în permanență paleta de echipamente distribuite, prin intermediul parteneriatelor cu producătorii de prestigiu (APC by SCHNEIDER, DAIKIN, FERROLI, HONEYWELL, IRSAP, TECE). De asemenea, pentru a ne demonstra profesionalismul, am implementat și un sistem de management al calității și pregătirii personalului. Profilul companiei este axat pe operațiuni din domeniul instalațiilor în construcții, consultanță și soluții tehnice, proiectare, montaj și asistență tehnică, achiziționare și distribuire a echipamentelor termice, service și mentenanță și livrări piese de schimb.

Valori

În business ne caracterizează valori precum: integritatea și etica, siguranța, calitatea, inovația și respectul față de personal și față de clienți. De asemenea, dezvoltarea continuă și excelența în fiecare operație ne reprezintă.

Viziune

Ne vom axa mereu pe satisfacerea nevoilor și dorințelor clienților noștri. Luptăm întotdeauna pentru a identifica în mod clar obiectivele lor și pentru a oferi soluții inovative, folosind o planificare atentă, o comunicare proactivă, pentru a obține rezultate de neegalat.

Calitate

Reușim să oferim întotdeauna servicii remarcabile prin munca în echipă, prin valorificarea experienței, prin responsabilitate și inovație – toate acestea reflectându-se în calitatea rezultatelor noastre.

Inovație

Căutăm în permanență modalități noi de a ne realiza activitatea. Suntem axați pe dezvoltarea continuă, fie prin tehnologie, fie prin creativitate, având ca scop satisfacerea nevoilor clienților noștri și depășirea așteptărilor acestora.
1994

Compania are ca obiect de activitate lucrări de instalații sanitare, încălzire și aer condiționat (cod CAEN: 4322)

1998

Din acest an, compania are tot mai multe activități în Cluj Napoca

2003

Compania se extinde cu proiecte la nivel național

2006

Ca urmare a numeroaselor solicitări de service și mentenanță se înființează CONEXINSTAL SERVICE ca divizie separată

2010

Am reușit să asigurăm răcirea profesională de care are nevoie orice echipament sensibil la căldură.

2012

Am reușit să proiectăm și executăm în premieră mondială răcirea celui mai modern centru de date din Europa, Datacenter BT.

2014

Sărbătorim 20 ani alături de partenerii noștri.

2014

La aniversarea de 20 de ani am deschis Showroom-ul de la Cluj-Napoca

2018

Astăzi, CONEXINSTAL înseamnă o echipă solidă care oferă consultanță, proiectare, montaj și mentenață, proiecte majore pe care le-am finalizat.