de 25 de ani pe piata
Awesome Image
Awesome Image

Bun venit!

Experiență de peste 20 de ani . Găsim mereu cele mai bune soluții. #conexinstal

S.C. CONEXINSTAL S.R.L. a fost înființată în anul 1994, ca o companie de prestări servicii de instalații sanitare, încălzire și aer condiționat. Încă de atunci ne-am axat pe dezvoltarea continuă și pe creșterea durabilă, atât din punct de vedere al cifrei de afaceri și al rezultatelor financiare obținute, cât și al creșterii numărului de angajați și al gradului de satisfacție a clienților. Am lărgit în permanență paleta de echipamente distribuite, prin intermediul parteneriatelor cu producătorii de prestigiu (APC by SCHNEIDER, DAIKIN, FERROLI, HONEYWELL, IRSAP, TECE).

De asemenea, pentru a ne demonstra profesionalismul, am implementat și un sistem de management al calității și pregătirii personalului. Profilul companiei este axat pe operațiuni din domeniul instalațiilor în construcții, consultanță și soluții tehnice, proiectare, montaj și asistență tehnică, achiziționare și distribuire a echipamentelor termice, service și mentenanță și livrări piese de schimb.

Signature

În business ne caracterizează valori precum: integritatea și etica, siguranța, calitatea, inovația și respectul față de personal și față de clienți. De asemenea, dezvoltarea continuă și excelența în fiecare operație ne reprezintă.

Ne vom axa mereu pe satisfacerea nevoilor și dorințelor clienților noștri. Luptăm întotdeauna pentru a identifica în mod clar obiectivele lor și pentru a oferi soluții inovative, folosind o planificare atentă, o comunicare proactivă, pentru a obține rezultate de neegalat.

Reușim să oferim întotdeauna servicii remarcabile prin munca în echipă, prin valorificarea experienței, prin responsabilitate și inovație – toate acestea reflectându-se în calitatea rezultatelor noastre.

Căutăm în permanență modalități noi de a ne realiza activitatea. Suntem axați pe dezvoltarea continuă, fie prin tehnologie, fie prin creativitate, având ca scop satisfacerea nevoilor clienților noștri și depășirea așteptărilor acestora.

ani de
experienta

26

certificari
primite

25

proiecte
finalizate

95

parteneri
de incredere

10

TESTIMONIALE

CE SPUNE LUMEA DESPRE NOI

MEET OUR TEAM

OUR TEAM MEMBERS

Simona

Secretariat
0733 034 000
simona.roman@conexinstal.ro

Zoltan Kertesz

Sales
0733 034 581
zoltan.kertesz@conexinstal.ro

Rareș

Rareș Service Centrale Termice
0734 997 711
rares.marginean@conexinstal.ro