de 25 de ani pe piata

Top 5 avantaje ale pompelor de căldură

Pompele de căldură sunt o opțiune foarte bună, modernă și fiabilă pentru confortul tău iar Daikin are o experiență extinsă, de peste 90 de ani, în tot ceea ce ai nevoie în materie de încălzire sau răcire a casei. 

Pompele de căldură Altherma 3 sunt puternice și pot fi folosite în locuințele modernizate sau renovate, construite în anii ’60 – ’80, oferind același nivel de confort ca într-o locuință nouă. Pompele de căldură Altherma de la Daikin au specificații unice iar căldura și apa caldă sunt produse cu înaltă eficiență energetică.

Principiul pe care funcționează pompele de căldură ne este cunoscut de mai bine de 100 de ani, iar Daikin are peste 90 de ani de experiență în tehnologia pompelor de căldură pentru case  și spații comerciale. Pompele de căldură Altherma 3 produse de Daikin sunt dotate cu o tehnologie ce controlează automat întreg procesul energetic reducând astfel costurile de operare. Prin comparație cu un boiler tradițional în condensare, pompa de căldură Altherma, de la Daikin, ajută la economisirea a 35% mai multă energie. Chiar și atunci când temperatura de afară scade sub -28 grade, în casa ta va fi cald și plăcut. 

Altherma R-32 sunt pompe de căldură de generație nouă și sunt foarte potrivite pentru înlocuirea centralelor convenționale. Probabil cel mai important avantaj al acestui model este designul ergonomic, astfel încât va ocupa un spațiu de dimensiuni reduse. Mai mult, poate fi conectată perfect la conductoarele și radiatoarele instalate deja, ceea ce înseamnă costuri reduse și confort imediat, fără bătăi de cap pentru înlocuirea sistemului existent.

Pompele de căldură Daikin extrag din aer 75% din energia necesară pentru încălzire, apă caldă sau răcire,  cu ajutorul unității exterioare. Și pentru că suntem preocupați de mediu și ne dorim să contribuim la scăderea emisiilor de carbon, pompele de căldură consumă mai puțină energie decât alte sisteme care folosesc combustibili tradiționali precum gazele naturale, uleiul sau materialul lemnos.

Pompele de căldură Altherma 3 de la Daikin îți transformă casa într-un spațiu cu adevărat confortabil, chiar dacă afară temperatura atinge -28 de grade. Totodată poate fi montată fie cu un sistem integrat de apă caldă, fie conectată alături de un boiler extern, iar apa caldă nu va fi niciodată o problemă. La Conexinstal, expertul în confortul casei tale, poți afla cum se potrivesc pompele de căldură în spațiul tău nou sau renovat, indiferent dacă îți dorești încălzire prin pardoseală sau radiatoare clasice.