de 25 de ani pe piata

Descoperă eleganța încălzirii: radiatoarele de design care transformă spațiul

În era în care eficiența termică se întâlnește cu estetica, radiatoarele de design devin punctul central al atenției în orice locuință. Spunem adio vremurilor în care acestea erau ascunse sub pervaz sau în spatele unor placaje monotone! Află cum aceste opere de artă funcționale pot completa și îmbogăți aspectul interior al casei tale.

O alegere verticală pentru stil

Dacă vrei să adaugi un element de rafinament în hol, baie sau sufragerie, poți opta pentru radiatoarele de design verticale. Cu o lățime de doar 25 cm, aceste bijuterii de încălzire sunt perfecte pentru spațiile cu dimensiuni limitate. Uită de radiatoarele standard și lasă-te inspirat de modele la modă și artistice care transformă funcționalitatea într-o experiență vizuală.

Personalizare pentru unicitate

Un aspect remarcabil al radiatoarelor de design este posibilitatea lor de personalizare. Nu vorbim doar despre culoare și material, ci și despre formă. Imaginează-ți un calorifer care se potrivește perfect sub un tavan înclinat sau care servește și ca balustradă. Personalizarea devine astfel o expresie a stilului tău unic.

Estetică la prețuri accesibile

Deși radiatoarele de design pot fi considerate mai scumpe decât variantele standard, o cercetare atentă a pieței poate dezvălui modele care să se încadreze în bugetul tău. Prețurile variază în funcție de materiale și unicitate. De exemplu, un radiator tubular orizontal RAH, elegant și modern, începe de la aproximativ 200 de euro, oferind opțiuni de personalizare suplimentare pentru o taxă de 20%.

Echilibru între clasic și modern

Chiar și într-un interior clasic, un radiator de design elegant poate aduce un plus de rafinament, respectând aspectul clasic. Optează pentru tonuri calde de pământ sau negru, evitând alb și crom pentru o integrare armonioasă. Un finisaj mat și un design minimalist se potrivesc perfect pentru a completa atmosfera.

Eficiență îmbunătățită și materiale de calitate

Eficiența radiatoarelor de design a crescut semnificativ datorită atenției acordate conducției căldurii. Suprafețele mari și construcțiile cu tuburi, aripioarele de convecție și panourile de încălzire asigură o distribuție eficientă a căldurii. Materialele de înaltă calitate, precum oțelul sau aluminiul, contribuie la încălzirea eficientă și durabilă.

Opțiuni electrice sau prin centrală

Radiatoarele de design sunt disponibile în variante atât electrice, cât și pentru sistemele de încălzire centralizate. Astfel, poți alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Instalarea lor este simplă, fie că sunt conectate la centrala termică sau funcționează independent ca variante electrice.

Descoperă gama variată de radiatoare de design IRSAP expuse în showroom-ul nostru la Conexinstal! Suntem aici pentru a te ghida în alegerea unui radiator potrivit, adăugând un strop de eleganță în locuința ta.

Vino să ne vizitezi la adresa: Str. Tecuci nr. 24, Cartier Grigorescu, Cluj-Napoca, sau sună la 0264-354949 pentru mai multe informații.

Top of Form

Bottom of Form