de 25 de ani pe piata

DAIKIN, aparatul de aer condiționat pentru tine

Oameni diferiți și circumstanțe diferite necesită soluții diferite de control al climei. Există o serie de factori importanți care trebuie luați în considerare atunci când alegi aparatul perfect pentru spațiul tău și pentru a asigura climatul interior perfect pe tot parcursul anului. Toate aparatele de aer condiționat Daikin pot să răcească spațiul dar și să-l încălzească. De exemplu, îți pot răci locuința cu o eficiență energetică de până la A+++, cel mai înalt nivel de pe piață, ceea ce îți asigură și costuri reduse la energie.

 

Aparatele de aer condiționat Daikin oferă multe caracteristici care îți îmbunătățesc considerabil confortul, pe tot parcursul anului. Efectul Coandă optimizează fluxul de aer pentru o temperatură confortabilă și o distribuție mai bună a aerului în întreaga cameră. Senzorul termic inteligent determină temperatura actuală a încăperii și distribuie aerul uniform. Totodată fiecare unitate este atât de silențioasă, încât aproape uiți că este acolo.

 

Pe lângă faptul că oferă tehnologie de vârf, pentru a te ajuta să obții climatul interior potrivit, dezvoltatorii noștri au muncit din greu pentru a face unitățile noastre frumoase și elegante, astfel încât există întotdeauna o unitate care să se potrivească cu designul casei tale.

 

Mai jos poți găsi câteva caracteristici ale sistemelor noastre Daikin și află care este cel mai potrivit pentru tine!

 

Ururu Sarara

Cel mai complex aparat de aer condiționat de pe piață cu etichetă energetică A+++. Această unitate  este un produs de înaltă calitate pentru încălzire, răcire, umidificare, dezumidificare, ventilație și purificare a aerului.

 • Model de perete;
 • Capacitatea de a introduce aer proaspăt fără să vă faceți griji dacă temperatura din cameră se schimbă;
 • Etichetă de eficiență energetică A++;
 • Dispune de tehnologia Flash Streamer.

Pe lângă telecomanda standard cu infraroșu, controlul este posibil de oriunde cu aplicația Residential Controller de pe smartphone prin intermediul unui adaptor WLAN (opțional).

Mai multe informatii: Ururu Sarara

 

Emura

Încălzire, răcire și purificare a aerului într-un singur aparat cu un design aerodinamic premiat.

 • Disponibil în 3 culori: alb, negru și argintiu
 • Model de perete cu design european
 • Etichetă de eficiență energetică până la A+++

Pe lângă telecomanda standard cu infraroșu, controlul este posibil și de oriunde cu aplicația Residential Controller de pe smartphone prin intermediul unui adaptor WLAN (inclus ca standard).

Mai multe informatii: Emura

 

Stylish

Acest model de perete a fost distins cu premiile iF, Reddot și Good Design pentru designul său inovator și posibilitățile funcționale.

 • Disponibil în 4 culori: alb, argintiu, negru și lemn negru
 • Model de perete compact, elegant și funcțional, care se potrivește în orice interior
 • Etichetă de eficiență energetică până la A+++
 • Dispune de tehnologia Flash Streamer

Pe lângă telecomanda standard cu infraroșu, controlul este posibil de oriunde cu aplicația Residential Controller de pe smartphone prin adaptorul WLAN (integrat ca standard).

Mai multe informatii: Stylish

 

Perfera

Aparat de aer condiționat inteligent, confortabil, silențios și eficient din punct de vedere energetic pentru o calitate perfectă a aerului

 • Disponibil ca model de perete și model de podea
 • Etichetă de eficiență energetică până la A+++
 • Funcția „Heat Boost” pentru încălzirea rapidă a casei atunci când aparatul de aer condiționat este pornit.
 • Dispune de tehnologia Flash Streamer

Pe lângă telecomanda standard cu infraroșu, controlul este posibil și de oriunde cu aplicația Residential Controller de pe smartphone prin intermediul unui adaptor WLAN (integrat ca standard).

Mai multe informatii: Perfera

 

Pentru a afla mai multe despre aparatele de aer condiționat Daikin poți apela cu încredere la consultații Conexinstal!

Ne găsești pe web: conexinstal.ro, în Cluj-Napoca: strada Tecuci nr. 24 sau la telefon: 0264 354 949.