de 25 de ani pe piata

CONEXINSTAL partenerul tău de nădejde

La CONEXINSTAL găsești tot ajutorul de care ai nevoie

Procesul de alegere și de instalare a sistemului de climatizare (aer conditionat, incalzire, pompa de caldura) poate părea complicat, dar noi ți-l vom explica și vom fi alături de tine de la început. Împreună cu un consultant Conexinstal vei stabili care este cea mai potrivită soluție pentru tine, iar apoi noi ne vom ocupa de tot. Conexinstal se va ocupa de instalarea sistemului, dar și de eventualele inconveniențe survenite cu vecinii în zilele instalării. Totodată vom avea mare grijă de bunurile tale, astfel încât tot ce vei mai avea de făcut va fi să te relaxezi fără grija instalării. 

 

CONEXINSTAL, în calitate de partener Premium Daikin, a trecut printr-un proces de strict de pregătire și pentru că avem o experiență solidă în domeniu, am primit recunoașterea Home Comfort Expert ceea ce îți garantează că suntem familiarizați cu produsele și tehnologia Daikin. De aceea te putem ajuta să iei cea mai bună decizie în ceea ce privește sistemele de climatizare, în funcție de:

          consum energetic;

          preț;

          volum de răcire și/sau încălzire;

          funcții adiționale și bineînțeles design adecvat spațiului tău. 

 

Sigur că primul gând după ce ai ales pompa de căldură care ți se potrivește este legat de procesul de instalare. Nimic mai simplu: Conexinstal certificată de Daikin prin Home Comfort Expert, se va ocupa de acesta,  iar tu poți profita de timpul rămas ca să îți alegi și alte produse de climatizare, cum ar fi un aparat de aer condiționat.

 

Este foarte important ca instalarea echipamentelor noi dar și demontarea unităților vechi să fie făcute de o echipă de profesioniști. Astfel, beneficiezi de calitatea lucrării, de durata de viață prelungită a instalațiilor dar și de confort, știind că te întorci acasă iar temperatura este cea pe care o dorești. Prin Conexinstal ai toate acestea și ceva în plus: 25 de ani de experiență în domeniu.

 

Daikin, lider de piață în materie de climatizare recomandă întotdeauna unul dintre partenerii săi pentru acest proces, începând de la alegere, achiziție, instalare și suport post-vânzare. Toți partenerii Home Comfort Expert au trecut printr-un proces de selecție riguros şi cunosc foarte bine toate produsele și tehnologia Daikin.

 

Răspunsul căutărilor tale în materie de climatizare este tot timpul același: CONEXINSTAL – Partener PREMIUM Daikin.

 

Hai la noi: Veti gasi showroom-ul  nostru pe Strada Tecuci nr. 24, Cluj-napoca, în Cartierul Grigorescu, dar îți putem oferi consultanță și la numărul de telefon: 0264 354949, prin email: office@conexinstal.ro sau prin intermediul situl nostru: www.conexinstal.ro.  

La noi vei beneficia tot timpul de cele mai bune soluții pentru tine și familia ta.