de 25 de ani pe piata

Care este aparatul de aer condiționat potrivit pentru casa ta

Tot ce trebuie să știi atunci când cumperi un aparat de aer condiționat.

 

Atunci când investești într-un sistem de aer condiționat, tipul, modelul și capacitatea potrivită sunt cruciale. Aparatele de aer condiționat au un impact major asupra confortului și sănătății tale. Avem câteva sfaturi ce te vor ajuta să alegi aparatul de aer condiționat potrivit pentru spațiile și nevoile tale, astfel încât să poți profita la maximum de investiția ta.

 

  1. Randament, pe tot parcursul anului

Toate aparatele de aer condiționat Daikin răcesc și încălzesc(!) spațiile cu o clasă de eficiență de până la A+++, cea mai înaltă etichetă energetică de pe piață, astfel încât factura ta de energie să rămână scăzută. Cu soluțiile noastre te vei bucura de o temperatură interioară perfectă pe tot parcursul anului, într-un mod confortabil și ecologic.

 

  1. Capacitatea potrivită

Atunci când alegi un sistem de aer condiționat, este important să determini capacitatea de răcire necesară. Un sistem cu o capacitate prea mică va produce rezultate dezamăgitoare, în timp ce un sistem supradimensionat va oferi un flux de aer mai puternic decât este necesar, provocând disconfort. Găsirea capacității perfecte este o chestiune de echilibru, dar instalatorul tău Daikin te poate ajuta să iei decizia corectă!

 

  1. Se potrivește cu designul casei tale

Fiecare casă este unică. Cu sisteme elegante de aer condiționat și o gamă largă de modele, Daikin oferă soluții confortabile și eficiente din punct de vedere energetic pentru fiecare cameră.

Modelele noastre montate pe perete (Ururu Sarara, Daikin Emura, Stylish, Perfera) se potrivesc perfect cu orice interior și unele au câștigat chiar și cele mai prestigioase premii de design din lume.

Modelele noastre de podea, în picioare (cum ar fi Perfera) se potrivesc perfect sub pervazul ferestrei sau într-o cameră cu înălțime limitată.

Dacă nu dorești să vezi deloc unitatea interioară, poți opta pentru o unitate de tavan (conductă) ascunsă. Acest model este încorporat în tavane false sau pereți falși, astfel încât să fie vizibile doar grilajele de evacuare.

 

  1. Montarea și întreținerea unității exterioare

Când instalează un aparat de aer condiționat cu o unitate exterioară, oamenii văd adesea doar unitatea interioară, deoarece este singura. vizibilă în interior. Dar locul în care este montată unitatea exterioară este poate și mai importantă, deoarece poate avea un impact uriaș asupra bunei funcționări a întregului sistem. Unitatea exterioară este inima sistemului de aer condiționat și, prin urmare, nu trebuie ignorată. Asigură-te că admisia și evacuarea aerului nu sunt obturate de obiecte și frunze. Verifică unitatea exterioară înainte de începerea sezonului de vară și iarnă pentru a te asigura că oferă funcționare optimă.

 

  1. Comandă aparatul de aer condiționat din timp

Nu aștepta până în prima zi caldă pentru a comanda sistemul de aer condiționat. În primul rând, nu vei fi singurul care caută să instaleze rapid un sistem de aer condiționat și calendarele instalatorilor autorizați se vor umple rapid. În al doilea rând, durează de obicei un timp înainte ca aparatul de aer condiționat ales de tine să fie livrat. Perioada dintre comandă și instalarea efectivă poate fi de câteva săptămâni.

Orientativ, instalarea unui aparat de aer condiționat în sine durează de obicei o zi pentru fiecare cameră. Timpul exact de instalare depinde însă de condițiile precise de instalare.

 

Pentru a afla mai multe despre aparatele de aer condiționat Daikin poți apela cu încredere la consultații Conexinstal!

Ne găsești pe web, în Cluj-Napoca, sau la telefon.