de 25 de ani pe piata

Review centrala murală în condensare Daikin – 10 lucruri pentru care se merită să cumperi noua centrală Daikin!

Salutare, dragilor! Astăzi vrem să faceți cunoștință cu Titi. Titi este tatăl a doi copii, soțul unei minunate femei și este un vajnic lucrător comercial. El lucrează de dimineață până la amiază pentru a le oferi celor dragi confortul necesar și liniștea unui spațiu pe care toți îl numesc cu drag acasă.

Titi a tot căutat în ultima vreme o centrală termică pentru apartamentul lor cu 3 camere. I-a fost destul de greu să găsească ceva potrivit, deoarece nu dorea o centrală termică ce ocupă mult spațiu, voia ceva ce e ușor de instalat și mai ales de monitorizat. Iar nu în ultimul rând, Titi căuta ceva care să-l ajute să economisească mai mult la consumul de energie.

Așa a dat Titi peste noua centrală murală în condensare de la Daikin. La început a fost sceptic. „Cum poate o centrală de doar 27 kg și 0,23m2 să-mi deservească un spațiu atât de mare ca cel din apartamentul meu?”, s-a întrebat Titi.

Însă tocmai designul l-a acaparat și prețul competitiv l-a făcut să ofere o șansă noii centrale murale în condensare de la Daikin. Auzise atâtea despre ea în căutările lui, încât era hotărât să o încerce.

După prima lună de testare, Titi este înnebunit după noua achiziție. Vrea să-ți prezinte și ție 10 dintre principalele lucruri pe care l-au făcut pe el să se îndrăgostească de noua centrală.

  1. La nivel de eficiență este incredibilă noua centrală Daikin

Asta pentru că ea elimină gazul treptat în amestecul cu aerul și reglează fiecare fluctuație anormală în mod automat, pentru a oferi o ardere mai eficientă și pentru a economisi. Pentru a reuși acest lucru, Daikin i-a implementat o funcție avansată – Lambda Gx, care este un sistem de adaptare automată a gazului.

  1. Centrala este invizibilă în casă – uiți că funcționează câteodată

După cum observase și pe fișa tehnică, atunci când a cumpărat-o, centrala nu ocupă decât 0,23m2 pe perete și are doar 59/25/40cm. În plus, este extrem de silențioasă.

  1. Titi e înnebunit de posibilitatea controlului de la distanță – cu aplicația Daikin Online Controller Heating

Această aplicație îi permite lui Titi să-și seteze centrala de pe telefon, să îi programeze temperatura apei pentru a se pregăti de un duș fierbinte sau să o seteze pe modul vacanță atunci când pleacă de acasă. Titi poate seta până la 6 acțiuni pe zi, timp de 7 zile, fără ca măcar să se afle în camera centralei. Nu-i așa că e super cool această funcție?

  1. În sfârșit Titi are stabilitate pentru temperatura apei calde

În acest mod, atunci când copii săi fac băiță, nu mai trebuie să îi ferească de jeturile reci, ca mai apoi să aștepte din nou jeturile calde. Noua centrală are un stabilizator de modulare ce reglează puterea arzătorului în funcție de necesarul de căldură, stabilind astfel o temperatură optimă a apei calde. Gata cu fluctuațiile rece / cald la dușuri.

  1. Centrala lui Titi nu arată ca o simplă cutie pe care ți-e jenă să nu cumva să o vadă musafirii

Titi e chiar încântat să le arate prietenilor noua centrală. Aceasta are un design modern, iar panoul frontal arată excelent – are toate sistemele de reglaj și o nouă funcție – Daikin Eye – care îi arată lui Titi când ar trebui să cheme un specialist pentru o revizie.

  1. Apropos de revizie – funcția Daikin Eye l-a cucerit pe Titi cu adevărat

El nu mai trebuie să își facă griji că nu înțelege sistemele centralei sau că trebuie să stea mereu cu ochii pe presiunea apei, pentru ca aceasta să nu crească. Știe că dacă centrala are ceva în neregulă, cerculețul Daikin Eye se va transforma în roșu – moment în care Titi va chema un specialist. Nu mai trebuie să facă el pe instalatorul de fiecare dată. Centrala comunică perfect cu el.

  1. Deși nu folosește centrala ca sistem de încălzire în pardoseală, pe Titi îl încântă această posibilitate

Acum nu are oportunitatea asta, dar dacă s-ar muta la casă, Titi ar alege cu siguranță încălzirea în pardoseală – tot pe baza acestei centrale. Deoarece, Titi a aflat că aceasta are o pompa modernă cu funcție de recirculare și cu control electronic și turație variabilă – care ajută pompa să fie eficientă chiar și pe spații extinse, ca sistem de încălzire în pardoseală.

  1. Titi a ales un model combi pentru centrala sa, dar se bucură să știe că mai sunt alte 5 modele disponibile

El a avut nevoie de o centrală care să îl ajute și cu încălzirea spațiului și cu încălzirea apei, așa că a ales un model combi. Dar Daikin pune la dispoziție mai multe modele, 3 combi și 3 doar pentru încălzirea spațiului.

  1. Întreținerea centralei este extrem de ușoară

Titi a descoperit că toate elementele centralei sunt accesibile doar prin panoul frontal. Astfel, întreținerea centralei nu-i mai dă bătăi de cap. Titi face chiar glume, spunând că această centrală e pe înțelesul copiilor săi – până și ei ar putea fi instalatori și ar putea să controleze centrala în casă.

  1. Titi este mândru că a cumpărat o centrală premiată la nivel internațional

Deși acest aspect nu-l „încălzește” pe Titi la propriu cu nimic, el este totuși mândru că a cumpărat o centrală care a fost premiată în 2 competiții internaționale de design, pentru modul în care arată și pentru fiabilitatea sa: Design IF 2018 și  Reddot Product Design Award 2018.

Titi se bucură zi de zi de noua achiziție. Dacă vrei să afli și tu mai multe detalii depsre centrala murală în condensare Daikin sau despre prețul ei, contactează-ne!