de 25 de ani pe piata

Daikin revoluționează piața centralelor din România. Ce avantaje oferă noul produs lansat?

Ești în căutarea unei centrale termice care să-ți
ofere randamentul dorit? Vrei să îți schimbi vechea centrală sau pur și
simplu dorești să te informezi în domeniu? Avem o veste minunată pentru
tine.


Daikin lansează prima centrală termică murală în condensare în România

Centrala termică murală în condensare vine în mai multe variante (3 modele pentru încălzirea spațiului și trei modele combi). Însă cele mai căutate două modele sunt: D2CND și D2TND. Primul model este destinat încălzirii spațiului, a apei și este disponibil în variante de 24, 28 și 35 kW. Iar al doilea model este destinat încălzirii spațiului, având și componenta suplimentară de încălzire a apei, dar printr-un boiler extern. Capacitatea sa este de 12 sau de 35 kW.

Ce presupune centrala termică murală în condensare?

Aceasta este o tehnologie nouă de condensare, gândită special pentru a economisi resursele. Centrala este dotată cu o funcție de adaptare automată la gaz: Lambda Gx. Această funcție calculează automat necesarul de gaz în combinație cu aer, pentru a oferi o ardere mai eficientă, cu costuri scăzute.

  • sistemul își ajustează automat necesarul de gaz
  • sistemul detectează orice fluctuație în raportul aer/gaz și poate corecta automat procesul
  • gazul este eliberat gradual în amestec, pentru obținerea unei arderi mai eficiente
Un alt principal avantaj al noii centrale Daikin – DESIGNUL

Centrala a fost premiată la 2 dintre cele mai prestigioase competiții din domeniu, Design IF 2018 și Reddot Product Design Award 2018. Acest lucru nu s-a întâmplat doar datorită designului modern și noului panou frontal cu design unic. Ci și datorită fiabilității centralei. Centrala murală în condensare de la Daikin este cea mai mică centrală termică de pe piață, ocupând doar 0,23m2 (având dimensiunile 590mm/256mm/400mm) și cântărind doar 27 kg.

Panoul frontal oferă o manevrabilitate excelentă, conținând toate butoanele de reglaj și funcția unica Dikin Eye – care monitorizează starea de funcționare a centralei. Dacă cerculețul este roșu, centrala are nevoie de o revizie, dacă este albastru, funcționează perfect.

Poți controla noua centrală Daikin de la distanță

Funcția Online Controller Heating îți permite chiar să controlezi centrala de la distanță. Tot ce trebuie să faci este să îți instalezi aplicația Daikin Online Controller Heating pe smartphone și poți controla centrala și funcțiile acesteia.

  • poți monitoriza starea sistemului și graficul de consum energetic
  • poți programa temperatura (6 acțiuni diferite) pentru până la 7 zile
  • poți seta modulul de vacanță
  • poți controla de la distanță temperatura apei
Și nu în ultimul rând, pompa noii centrale Daikin o face să fie o soluție ideală și pentru încălzirea în pardoseală

Pompa funcționează pe baza principiului de recirculare cu control electronic și turație variabilă, cu ajutorul unor senzori specializați. Acest lucru o face să fie perfectă pentru spații generoase de încălzire și chiar pentru încălzirea în pardoseală.

Centrala este concepută special pentru a ocupa un spațiu mic, pentru a fi silențioasă, dar pentru a oferi un randament maxim pe un spațiu extins. Cu ajutorul funcțiilor avansate de control și cu ajutorul designului inovativ, noua centrală murală în condensare de la Daikin a reușit cu succes să intre pe piață pe primele locuri în preferințele utilizatorilor.

Dacă vrei mai multe detalii despre această centrală sau dacă te interesează ofertele de preț, contactează-ne!