Servicii

Servicii

Descoperă întreaga gamă de servicii pe care ți le punem la dispoziție prin intermediul specialiștilor noștri!
Consultanță

Pentru realizarea oricărui tip de instalație (ventilație, încălzire - răcire sau instalație sanitară) este nevoie de consultanță de specialitate.

Asta dacă dorești cu adevărat o soluție adaptată nevoilor și dorințelor tale, care să îți asigure și economii.Consultanța are ca obiectiv alegerea unei soluții optime din punct de vedere tehnic și financiar, respectând în același timp cerințele și necesitățile specifice ale clientului.

Prin consultanță stabilim împreună tipul instalației de care ai nevoie, modul de amplasare a acesteia și toate celelalte detalii specifice domeniului.

Read more
Proiectare

Noi oferim servicii profesionale de proiectare a instalațiilor pentru construcții civile și industriale. Îți putem oferi orice tip de instalații civile și comerciale.

Ne bazăm pe realizarea unor studii de fezabilitate complete, astfel încât să putem oferi clientului o imagine clară și de ansamblu asupra sumei investite și a avantajelor de care va beneficia, atât pe termen lung cât și pe termen scurt, dacă va decide să achiziționeze sisteme de instalații sanitare, civile sau instalații termice civile din portofoliul nostru de produse.

Read more
Execuție

De fiecare dată când montăm un sistem de instalații suntem atenți la toate detaliile și de aceea procesul de execuție aduce cu sine calitatea incontestabilă a lucrării.

Suntem caracterizați de rapiditate, flexibilitate și profesionalism, reușind să oferim soluții personalizate pentru toate situațiile particulare. Echipa noastră este calificată să desfășoare activități de execuție și montaj instalații și echipamente de aer condiționat la cele mai înalte standarde de calitate.

Avem o echipă formată din specialiști, fiecare având o foarte mare experiență în domeniu.

Read more
Service și mentenanță

Mentenanța reprezintă totalitatea activităților tehnice și organizatorice întreprinse cu scopul de a menține sau a restabili buna funcționare a instalației.

Cea mai importantă sarcină a echipei în acest caz este asigurarea disponibilității echipamentelor pe termen lung. Avantajele pe care acest serviciu le oferă sunt legate atât de reducerea costurilor cu întreținerea cât și de creșterea nivelului de siguranță a proprietății și personalului.

Întreaga activitate se realizează conform unui plan bine pus la punct, prin instrumentar software specializat.

Read more

AI NEVOIE DE UNUL DIN ACESTE SERVICII? EȘTI ÎN CĂUTAREA UNEI SOLUȚII COMPLETE? CONTACTEAZĂ-NE ȘI HAI SĂ DESCOPERIM ÎMPREUNĂ DE CE ANUME AI NEVOIE!

Contactează-ne