Parteneri

PARTENERII NOȘTRI SUNT CEI MAI BUNI DE PE PIAȚĂ

Ne mândrim cu ei și îi ținem aproape
DAIKIN

Partenerul nostru Daikin este lider pe piața pompelor de caldură care utilizează energie regenerabilă și protejează mediul înconjurător, a ventilației și sistemelor de aer condiționat. Alături de ei am realizat un parteneriat bazat pe încredere și profesionalism fiind mândri că ne sunt alături.

FERROLI

Ferroli este unul dintre liderii echipamentelor de încălzire, răcire și energie alternativă, fiind prezenți atât în domeniul rezidențial cât și în cel industrial. Cu un parteneriat de peste 14 ani am reușit să asigurăm confortul clienților noștri oferind în continuare cele mai bune produse.

HONEYWELL

Unul dintre pionii importanți în soluții pentru automatizare și control (ACS), ajunși în top 100 al revistei Fortune, datorită profesionalismului și îmbunătățirilor aduse în domeniu.

APC

Liderul mondial în domeniul răcirii de precizie, APC este soluția ideală atunci când vine vorba de răcirea serverelor IT, de orice capacitate.

IRSAP

Irsap este unul dintre cele mai mari grupuri Italiene, care operează în sectorul încălzirii. Este marca care a reușit să aducă design-ul, calitatea și confortul într-un singur produs și anume radiatoare cu design unic, acordând atenție maximă cerințelor oamenilor, de aceea abordăm împreună toate proiectele.

TECE

TECE produce și comercializează o gamă largă de produse tehnice cu aplicații domestice, furnizând soluția perfectă indiferent de aplicație.

UPONOR

Uponor este un furnizor internaţional de soluţii pentru alimentare cu apă și încălzire/răcire radiantă pentru clădiri rezidențiale şi comerciale în Europa şi America de Nord. Colaborarea noastră cu Uponor este una de lungă durată bazându-ne în continuare pe calitatea germană a produselor oferite.

RUCK

Ruck Ventilatoren GmbH este o companie de familie, care s-a specializat pe producție de soluții de înaltă clasă pentru domeniul climatizării și ventilației.

WILO

WILO este producător de top în domeniul pompelor şi sistemelor de pompare pentru instalaţiile de încălzire, climatizare şi răcire, alimentării cu apă şi evacuării apei uzate.

HILTI

Hilti este furnizorul unor soluţii de înaltă tehnologie pentru industria internaţională a construcţiilor, oferind partenerilor : soluţii inovatoare, sisteme şi servicii cu o valoare adăugată excepţională.